"שמירה" שומרת את הפוסט כטיוטא בלבד - הוא לא יישלח לאף ערוץ עד "אישור שליחה" (כאן או בטבלה).
המערכת תוודא שיש גישה בפועל לדף הזה לפני ההוספה.
"שמירה" שומרת את כל הפוסטים כטיוטא בלבד - הם לא יישלחו לאף ערוץ עד "אישור שליחה" (כאן או בטבלה, לכל פוסט בנפרד).